Referenssit

Julkisivusaneeraukset

Teemme julkisivujen kokonaisvaltaiset saneeraukset. Kunnostamme betoniset ja puiset rakenteet ja pinnat. Korjaamme myös ikkunoiden ja ovien puitteet.

Julkisivumaalaukset

Kunnostamme ja maalaamme paritalojen ja pienkerrostalojen puupintaiset julkisivut. Ennen maalausta puhdistamme maalattavat pinnat ja teemme pohjatyöt huolellisesti, jotta lopputulos on kestävä. Tarvittaessa kunnostamme myös ikkunan puitteet ja muut julkisivun osat.


As Oy Kanjoninhovi
Julkisivujen ja parvekkeiden maalaus sekä vesikourujen uusinta

As Oy Tampereen Kurjenranta
Julkisivujen maalaus ja piha-aitojen uusinta


Piharakennukset ja aidat

Kunnostamme ja rakennamme myös taloyhtiöiden piharakennukset, autokatokset, terassit ja aidat.

Huoneisto ja saunaremontit

Teemme taloyhtiöille huoneisto- ja saunaremontteja. Remontin laajuus vaihtelee asiakkaan toiveiden mukaan. Tarvittaessa kunnostamme ja uusimme kaikki pinnat. Saunaremonteissa hoidamme myös vesieristykset ja laatoitukset yhteistyökumppaniemme kanssa.

Parvekesaneeraukset

Teemme betonisten parvekkeiden saneeraukset, pinnoitukset ja maalaukset. Tarvittaessa asennamme myös parvekelasit. Kunnostamme vuosittain kymmeniä parvekkeita.

Peltikattojen maalaus

Maalaamme pienkerrostalojen ja paritalojen peltikatot. Peltikaton maalauksessa pohjatyöt ovat tärkein työvaihe, jotta uusi maalipinta pysyy pitkään hyvänä. Katon maalauksessa huolehdimme erityisesti työturvallisuudesta.


TOAS Erkkilä
Peltikattojen maalaus


Porraskäytävien maalaustyöt

Rappukäytävät ja aulatilat ovat usein haastavia remontointikohteita, sillä niissä kuljetaan päivittäin. Teemme porraskäytävien ja aulojen maalaustyöt ammattitaidolla ja asukkaat huomioiden.


Asunto Oy Härmälänkatu 14
Porrashuoneiden ovien ja ikkunoiden uusinta sekä ulkokatoksien teko